Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aretta

8. 10. 2011 15:11
Ano.

R^

0 0
možnosti

djelem

2. 10. 2011 19:21
Pan Streit prolhaného pokrytce Havla hezky popsal !!!

Poděkování panu Streitovi !!!:-)

Chcete víc vzpomínek na Havlovi lži ?    Jak za komunismu  protestoval, že se komunističtí předáci léčí v Sanopsu, že mají lepší péči, jak ostatní lidé u nás, že to je nemravné !  Když pak sám onemocněl, to se sháněly kapacity po celém světě, pokrytec !   Prý  že nechce restituovat žádný majetek, to jsou pomluvy !   Jak  vykládal, že teda toho presidenta bude dělat, ale pod podmínkou, že to bude jen do prvních svobodných voleb !    Zlaté oči !!   Pak že presidentem nebude, pokud se rozdělí  republika !    Do NATO nevstoupíme, oba bloky se rozpustí !  Ech.......!  

Bylo by toho na několik stránek, těch jeho lží.  Rv[>-]

2 0
možnosti

Ctitel Giuseppe Verdiho

2. 10. 2011 19:06
Jaká závist, pane autore?

Typické pro příznivce Václava Havla a Jiřího Paroubka je to, že označují lidi, kteří tyto dva politiky nemají rádi, za závistivce.

Pane autore, můžete naše názory sdílet, nebo je naopak můžete neschvalovat, ale přestaňte si myslet, že když člověk nemá rád Havla, tak že musí za tím být závist. Já Václava Havla také rád nemám. A co mu podle Vás mám závidět? Jeho slávu? Za prvé takhle pochybnou slávu bych nechtěl, ani kdybych po slávě toužil, a za druhé jsem introvert, kterému je nejlépe jako anonymnímu tuctovému a neznámému občanu v davu. Jeho peníze? Vysloveně mi vyhovuje skromný život. To, za co jiné lidé platí (dovolená u moře, luxusní zboží, večírky apod.), tak za to by naopak někdo musel platit mně, abych byl ochoten si to pořídit. Nebo mu snad mám závidět jeho Dášu? Moje přítelkyně se mi líbí stokrát více. Navíc co jako zdravý člověk o generaci mladší mohu závidět evidentně těžce nemocnému starci? Neumíte si, autore představit, že můžeme i bez nenávisti nesnášet politika?

3 0
možnosti

Ctitel Giuseppe Verdiho

2. 10. 2011 19:18
Re: Jaká závist, pane autore?

Pane autore, máte-li rád Havla, patrně nemáte rád Klause. Kdo má rád jednoho, asi nebude mít rád druhého. A vidíte, já si nemyslím, že Klausovi závidíte. Prostě ho nemáte rád. Je to Váš názor. Podle mého mínění tento Váš názor je nesprávný, avšak já za vaším názorem vidím nesouhlas s Klausovými činy a postoji, které mně se naopak z valné většiny líbí, a nedomnívám se, že byste mu záviděl. Navíc lidská závist funguje jinak: Lidé nezávidí někomu, kdo je mnohem výše. Většinou je závist upřena směrem k někomu, kdo je o trochu výše. Kdo žije ve dvoupokojáku, závidí svému bratranci třípokoják, ale nezávidí arabským naftovým šejkům jejich luxusní paláce. To už je tak vysoko, že tam ani závist nesahá. Kdybych byl závistivý, záviděl bych svému kamarádovi Bohoušovi, že má o dvacet procent vyšší plat, a nikoli Havlovi, že má dvacetkrát více peněz než já. Ale to vy asi nepochopíte. Podle Vás asi i Gabčík s Kubišem zastřelili Heydricha ne kvůli jeho politice, ale proto, že mu záviděli funkci.

0 0
možnosti

sedivak

2. 10. 2011 18:49
Pan Streit má bohužel pravdu.

Pan Havel byl výtečný disident, celkem průměrný dramatik, ale mizerný president. Místo starostí o stát se staral se suitou oslavovačů, kameramanů a fotografů jen o svou vlastní "světovou" reklamu. To se mu ovšem podařilo, štáb jeho příznivců vykonal mravenčí práci rozsít jeho slávu do poslední ugandské chýše. To je ale bohužel na Havlovi to jediné dobré. Ostatek je hrozný. Jeho propuštění hordy kriminálníků z vězení, se svým bráchou vytunelování Chemapolu, hlavní organizátor tzv. Sarajevského atentátu a pokusu o zničení pravice u nás... Ach jo!!!!;-€;-€;-€;-€

2 0
možnosti

bobky

2. 10. 2011 19:36
Re: Pan Streit má bohužel pravdu.

Neco podobneho by se bohuzel dalo napsat i o Klausovi

1 0
možnosti

oldiess

2. 10. 2011 18:12
úplně bývalo stačilo do diskuse k básni

na blog to chce už trochu víc energie;-D

0 0
možnosti

isabell

2. 10. 2011 18:17
Re: úplně bývalo stačilo do diskuse k básni

... nebo spíš více fištróna a argumentů ;-)

0 0
možnosti

Ruda Pivrnec

2. 10. 2011 17:59
Jo, jo...

Asi tak bych to viděl taky... R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1463x
Jen se tak dívám a naslouchám tónům kolem sebe.